Intergroup Services, complete schoonmaak voor oplevering

Schoonmaak na een renovatie of bij een nieuwbouw

Bouwwerven zijn niet altijd even eenvoudig om op te kuisen. Als aannemer heeft u er natuurlijk al helemaal geen tijd voor. Daarom helpt Intergroup Services uit Wilrijk u verder. Wij komen ter plekke de werf opruimen en zorgen dat een kraaknette omgeving achterblijft. Hierdoor kunt een mooi afgewerkt pand afleveren.

Ook voor tussentijdse schoonmaak van de bouwwerf

U hoeft niet te wachten tot de oplevering vooraleer u een beroep doet op de diensten van Intergroup Services in Wilrijk. 

Wij komen indien nodig tussendoor al eens alles opruimen, waardoor de werf er netjes bijligt. Hierdoor behoudt u eenvoudiger het overzicht, maar bouwt u ook aan een veilige werkplek voor uw personeel. Wij doen dit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten over geheel België.

Ongeacht of u nu een schoonmaakbedrijf zoekt voor de schoonmaak bij oplevering of de tussentijdse schoonmaak, in Intergroup Services vindt u de ideale schoonmaakpartner.

Bel ons nu geheel vrijblijvend op.

Wij stellen ons personeel ter beschikking

Bij Intergroup Services in Wilrijk werken we enkel met ervaren personeel dat jaren ervaring heeft met de opkuis van werven. Hierbij staan we in voor het volledig opruimen van de werf en het verwijderen van grof vuil. Vervolgens voeren we de eindschoonmaak voor u uit. Dit omvat zowel de vloerreiniging als wandreiniging, plafondreiniging en het poetsen van ramen

Uiteraard stemmen wij onze schoonmaakdiensten volledig af in functie van de voortgang van de werken, zeker wat de tussentijdse schoonmaak betreft. Wij weten nu eenmaal dat u te maken heeft met strikte deadlines en bouwen daarom mee aan een tijdige oplevering.