Ruitenwasserij voor particulieren en bedrijven

Glazenwasser voor kleine en grote ramen

Bij Intergroup Services in Wilrijk mogen wij zowel particulieren als openbare instellingen en bedrijven onder onze klanten rekenen. Wij wassen ruiten van kleine woningen en appartementen, maar ook grote gebouwencomplexen, scholen, ziekenhuizen, bedrijven en horecazaken komen aan bod. We zijn gevestigd in Wilrijk maar komen over gans België uw ruiten wassen. Wij werken aan zeer concurrentiële prijzen en zijn 24/24 en 7/7 beschikbaar. Bovendien gebruiken wij enkel milieuvriendelijke producten die uw verf en kozijnen niet beschadigen.

Glazenwasser voor moeilijk bereikbare ruiten

Als bedrijf of kantoor heeft u misschien wel een aantal ruiten die niet eenvoudig te bereiken zijn. Reken dan op de kwalitatieve dienstverlening van Intergroup Services in Wilrijk. 

Wij beschikken over professioneel materieel en gekwalificeerd personeel, waardoor wij ook in de moeilijkste omstandigheden veilig uw ruiten kunnen wassen.

Ongeacht of u nu een schoonmaakbedrijf zoekt voor de schoonmaak bij oplevering of de tussentijdse schoonmaak, in Intergroup Services vindt u de ideale schoonmaakpartner.

Bel ons nu geheel vrijblijvend op.

Dé goedkope glazenwasser in België

Voor de ruitenwassers van Intergroup Services is glazenwassen een passie. Niet voor niets zijn wij fier op onze gemotiveerde en vriendelijke ruitenwassers in België. Daarnaast kunnen we ook hetzelfde zeggen over onze scherpe prijzen. U ontdekt ze zelf door ons uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek ter plaatse, waarna wij meteen een offerte voor u opstellen. Deze gedetailleerde offerte schept duidelijkheid, waardoor u van tevoren weet waar u aan toe bent. We doen dit niet alleen voor periodieke opdrachten, maar accepteren ook speciale verzoeken of eenmalige opdrachten. 

Wij staan steeds in voor een eigen kwaliteitscontrole en hebben dan ook vliegende controleurs die voortdurend steekproeven uitvoeren. Het resultaat?
Streeploze ruiten aan de scherpste prijzen.