Algemene schoonmaakdiensten in geheel België

Uw partner voor de periodieke schoonmaak van uw woning of bedrijf

Bij Intergroup Services in Wilrijk weten we van aanpakken. Want door ons is de algemene schoonmaak steeds grondig. Onze algemene schoonmaakdiensten worden overal in België afgenomen. Wij staan onder andere in voor de schoonmaak van woningen, fabrieken, hotels, ziekenhuizen, scholen en winkels. Ook voor de schoonmaak van de gemene delen van appartementen of kantoorcomplexen doet u een beroep op onze diensten. Hierbij voeren we verschillende taken uit:

  • Vloerreiniging

  • Plafondreiniging

  • Wandreiniging

  • Glazenwasserij

  • Keukenreiniging

  • Sanitairreiniging (dieptereiniging)

Algemene schoonmaak van bijzondere omgeving

Intergroup Services biedt kant-en-klare schoonmaakoplossingen aan voor alle omgevingen. Ook in de voedingsindustrie of de medische sector, waar hoge hygiënische standaarden gelden, doet u een beroep op onze algemene schoonmaakdiensten. 

Wij zien strikt toe op de kwaliteit en gebruiken aangepaste producten die efficiënt en veilig besmettingen voorkomen.

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf voor een eenmalige of periodieke schoonmaak van uw woning, bedrijf of pand?

Bel dan vandaag nog met Intergroup Services te Wilrijk.

Over de algemene schoonmaakdiensten van Intergroup Services

De algemene schoonmaakdiensten van Intergroup Services kunnen zowel eenmalig als periodiek worden afgenomen. Dit gaat dan van periodieke schoonmaak van kantoren tot een eenmalige algemene schoonmaak bij het vertrekken van een huurder. Hierbij stellen wij ons flexibel op om maximaal te voldoen aan uw wensen. 

Wij komen ter plaatse voor een inspectie van de werken en na een eerste kennismakend gesprek stellen wij voor u onze beste offerte op. U zult merken dat wij werken aan zeer competitieve prijzen, terwijl wij via ons kwaliteitscontrolesysteem de beste resultaten garanderen. Onze algemene schoonmaakdienst is beschikbaar voor opdrachten over geheel België.